OBITELJSKI SMJEŠTAJ otoka Krka

Obiteljski smještaj otoka Krka Header

Agencije

Na otoku Krku uspješno posluje preko 68 turističkih agencija. Neke od  najuspješnijih agencija prepoznale su važnost projekta TZ otoka Krka te su se uključile od samog početka u realizaciju ovog  projekta. To su: 

Upoznajte vodeće turističke agencije otoka Krka, pouzdajte se u profesionalnost lokalnih agencija koje najbolje poznaju otok Krk i nude najpovoljnije cijene smještaja, paket aranžmana i izleta kako na otoku i šire.

Iz faze, u kojoj su turisti bez posredovanja trećeg nastojali zadovoljiti svoje turističke potrebe, nastupila je viša razvojna faza u kojoj je organizacija putovanja postala neophodna, te se tako na turističkom tržištu pojavila specifična organizacija s osnovnim ciljem da posreduje između onih koji turističku uslugu nude i onih koji su istu spremni konzumirati.

O važnosti uloge tih specifičnih organizacija odnosno turističkih agencija potkrepljuje činjenica da se upravo najveći broj smještajnih kapaciteta otoka Krka nalazi u privatnom smještaju, čak 57%  što čini otok Krk dominantno destinacijom obiteljskog smještaja, s upola manje kapaciteta slijede kampovi (28%), dok je ponuda hotela najmanja (13%).

Šezdesetak pretežno incoming turističkih agencija djeluje na otoku Krku usmjerenih na organiziranje paket-aranžmana, posredovanje u iznajmljivanju obiteljskog smještaja i usluga prijevoza, organiziranje i posredovanje u pružanju usluga turističkih vodiča i turističkih pratitelja, posredovanje usluga vezanih uz putovanje i boravak turista, pružanje turističkih obavijesti i promidžbenih materijala, posredovanje u sklapanju ugovora o osiguranju putnika i prtljage, pomoć u pribavljanju putnih isprava, te isprava za lov, ribolov, ronjenje i pružanje mjenjačkih usluga sukladno posebnim propisima.

Većina turističkih agencija u svojoj ponudi nudi pretežno jednodnevne izlete, s izuzetkom višednevnih kao i  posjet inozemstvu. Jednodnevni izleti uglavnom uključuju razgledavanje otoka Krka ali i šire trudeći se turistima omogućiti nezaboravan način upoznavanja ljepota i bogatstva ne samo otoka Krka već i različitost podneblja Kvarnera, od klime i vegetacije, spoja primorja, otoka i gorja, arhitekture i kulture.

Nekolicina turističkih agencija otoka Krka može se pohvaliti oznakom Kvarner Family. To su agencije provjerene turističke kvalitete i standarda koje nude gostoprimstvo s jamstvom a na Vama je da odaberete.

Molimo pričekajte, rezultati vaše pretrage će se uskoro učitati...Poštovani,
zahvaljujemo Vam na iskazanom interesu za obiteljski smještaj na otoku Krku. Upravo ćete biti preusmjereni na booking stranicu naše partner agencije kako biste dovršili proces rezervacije.

Veselimo se Vašem dolasku!
Turistička zajednica otoka Krka