OBITELJSKI SMJEŠTAJ otoka Krka

Obiteljski smještaj otoka Krka

Kako prijaviti svoj smještaj u katalog

Sve zainteresirane turističke agencije otoka Krka mogu se uključiti u web katalog smještaja otoka Krka  prijavom prema Turističkoj zajednici otoka Krka  s kojom će dogovoriti suradnju i odabir ponuđenih opcija i shodno tome, sufinanciranje programa.

Individualni iznajmljivači i iznajmljivači obiteljskog smještaja mogu se uključiti u web katalog smještaja otoka Krka odabirom jedne od opcija – paketa usluga iz ponude za www.holidays.krk.hr, direktnom prijavom prema agenciji Multilink Rijeka, na e-mail adresu masa@multilink.hr.

Iznajmljivači obiteljskog smještaja sa oznakom kvalitete "Kvarner Family", kao i agencije sa oznakom "Kvarner Family Agency", koji se odluče za neki od paketa usluga ostvarit će posebne pogodnosti.

Više informacija o web katalogu smještaja u domaćinstvu kao i o opcijama možete dobiti od TZ otoka Krka na e-mail tz-otoka-krka@ri.t-com.hr ili na telefon 051 221 359.

Molimo pričekajte, rezultati vaše pretrage će se uskoro učitati...Poštovani,
zahvaljujemo Vam na iskazanom interesu za obiteljski smještaj na otoku Krku. Upravo ćete biti preusmjereni na booking stranicu naše partner agencije kako biste dovršili proces rezervacije.

Veselimo se Vašem dolasku!
Turistička zajednica otoka Krka