OBITELJSKI SMJEŠTAJ otoka Krka

Obiteljski smještaj otoka Krka

O katalogu privatnog smještaja

Web katalog privatnog smještaja projekt je Turističke zajednice otoka Krka koji je osmišljen kao središnji web portal za turističku promociju i informacije o privatnom smještaju otoka Krka.

Turističke agencije otoka Krka, individualni iznajmljivači i iznajmljivači obiteljskog smještaja koji se prijave za uvrštavanje svojih soba, apartmana, kuća za odmor i vila dobit će putem ovog portala mogućnost dodatne promocije i prezentacije svojih smještajnih kapaciteta putem ove jedinstvene baze podatake te vrste smještaja otoka Krka, te mogućnost direktnog kontakta i booking-a od strane zainteresiranih posjetitelja web portala na www.holidays.krk.hr.

Web katalog  smještaja u domaćinstvu  otoka Krka  www.holidays.krk.hr osmišljen je za prezentaciju ove vrste smještaja, kroz   jedinstvenu bazu podataka  iznajmljivača i gostiju na jednom mjestu u hrvatskoj, engleskoj, njemačkoj i talijanskoj jezičnoj varijanti, s mogućim naknadnim  proširenjem i na druge jezične verzije.

 
Molimo pričekajte, rezultati vaše pretrage će se uskoro učitati...Poštovani,
zahvaljujemo Vam na iskazanom interesu za obiteljski smještaj na otoku Krku. Upravo ćete biti preusmjereni na booking stranicu naše partner agencije kako biste dovršili proces rezervacije.

Veselimo se Vašem dolasku!
Turistička zajednica otoka Krka